Продукція

Олія оливкова 1л. ж/б; 750мл. ж/б

Суміш рафінованої оливкової олії і і оливкової олії першого віджимуІдеально підходить для смаження, випічки і заправки салатів. Не утворює канцерогенів при нагріванні, що дозволяє кілька разів використовувати для смаження та приготування страв у фритюрі. Не містить ГМО




  Оливкова олія extra vergine 1л.; 500мл; 250мл

 Оливкова нерафінована олія Extra Virgin виходить шляхом першого  холодного віджиму маслин сорту "Сoratine" і "Oliarole", вирощених в  районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte),  знаменитого своїми винами, маслами і сирами. Зібрані вручну оливки  сортуються, після чого віджимаються механічним шляхом за допомогою  старовинних гранітних пресів.
 Нерафінована оливкова олія Extra Virgin ідеально підійде для салатів та      інших страв, що не вимагають теплової обробки. Також, можливе її      використання при приготуванні гарячої їжі


Оливкова олія extra ORGANIC 750мл 

Натуральна оливкова олія єфективно впливає на збереження вашого здоров'я. Оливкова олія не підвищує загальний рівень холестерину в крові; В результаті чого знижується небезпека інфаркту. Оливкова олія, завдяки своєму ідеальному хімічному складу, підходить для дієти вагітних, так і для кормлящих матерів,тому що вона сприяє правильному росту мозгу і нервової системи дітей до і після народження. Оливкова олія, практично, являється єдиним типом олії, яку можна із задоволенням споживати в тому виді, яка вона є



Оливкова олія extra Grezzo Naturale 1л. 

 Оливкова олія може стати запорукою вашого здоров'я, довголіття та краси, але лише в тому випадку, якщо ви вживаєте правильний продукт. Справжня оливкова олія, насичена вітамінами, мінералами і антиоксидантами. Додаючи її в свою їжу, ви поступово стабілізуєте рівень холестерину, відновіть нормальний обмін речовин і забудете про проблеми з травленням





Смакові приправи на основі оливкової олії Extra Vergine 250мл


Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку Ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Достатньо декілька крапель олії і Ваша страва набуде неповторного смаку. Доступна в 6 смаках: часник, трюфель, розмарин, гриби, перець чилі, орегано

Олія з оливок 1л.; 500 мл

Олія з оливок - це суміш рафінованої оливкової олії і і оливкової олії першого віджиму










Лляна олія 500мл


Лляна олія (Oleum lini) є найбільш цінним джерелом Омега 3 — важливого компоненту мембрани кожної клітини нашого організму, Омега 3 стимулює їх життєдіяльність та активізує процес їх оновлення. Льон протягом багатьох століть годував, одягав. Лляна олія завжди була одним з найбільш цінних і важливих продуктів харчування. Олія льону — це і їжа, і ліки, і косметика. Будь-яка красуня в минулому знала, що вживання в їжу лляної олії, в поєднанні з використанням того ж масла у якості живильного крему (лляна олія дуже добре поглинається шкірою) надає шкірі і волоссю здорового вигляду і допомагає зберегти молодість. Олія з лляного насіння займала особливе положення серед косметичних засобів красуні Клеопатри. Крім того, що льняна олія була основою абсолютно всіх кремів цариці, вона приймала ванни з льняного і рожевого масла, і у великій кількості вживала лляне масло з їжею. Лляна олія дуже корисна для живлення головного мозку. Олію льону рекомендується включати у свій раціон людям зайнятим розумовою працею. Олія льону допомагає нашій печінці відновлюватися і нормалізує повністю всю травну функцію організму. Рекомендується: при печії, запорах, гастритах - покращує роботу жовчних шляхів; - ефективно бореться з алергічними захворюваннями шкіри (екземи, атопічного дерматиту, псоріаз), сухістю шкіри; - знижує рівень холестерину в крові; - знімає симптоми менопаузального синдрому, запобігає розвитку остеопорозу, ревматоїдного артриту; - знижує активність аденоми простати; - для профілактики раку грудей, товстого кишечника, простати; - при відновленні після інсультів, стресів, тривалих хвороб.

Олія з грецького горіху 500мл 

Олія грецького(волоського) горіха є багатим джерелом магнію і фосфору, які стимулюють роботу мозку, покращує пам'ять, поліпшує концентрацію уваги. Це масло містить велику кількість вітаміну Е, який захищає організм і уповільнює процес старіння, це також джерело корисних омега-3 жирних кислот. Олія волоського горіха масло з ніжним смаком, природно багаті інгредієнти, що забезпечують благополуччя кожен день, як частина збалансованої дієти. Використовується в салатах, соусах і приправах, надає вишуканого смаку м'ясу і рибі. Незамінна в китайській, французькій та італійській кухні

 Олія з лісового горіху 500мл

Масло лісового горіха дуже корисне для шкіри: воно стягує пори, дуже швидко вбирається і не залишає жирних слідів або розлучень. Такий натуральний продукт, як масло лісового горіха містить величезну кількість корисних поживних речовин. Це, в першу чергу, мікроелементи і мінерали, такі як магній, натрій, фосфор, кобальт, залізо, кальцій, цинк та інші. Крім того, до складу масла лісового горіха входить комплекс цінних натуральних амінокислот, включаючи олеїнову, стеаринову, лінолеву, пальмітинову та інші. Також, це масло містить цілий ряд вітамінів, таких як В1, В2, В6, С, РР, Н і підвищена кількість вітаміну Е, що в поєднанні з деякими мінералами дуже корисно для людського організму: зокрема, для здоров'я кісток і нормалізації артеріального тиску. В кулінарії, як правило, масло лісового горіха не використовується для смаження продуктів, оскільки під час такої термічної обробки, всі смакові якості, поживний склад і аромат масла пропадають

Олія фісташкова 500мл 

У порівнянні з іншими горіховими жирами, фісташкова олія володіє особливо сильним ароматом. Як і інші горіхові масла, смак схожий на горіх, з якого добута олія. Фісташкова олія має високий вміст вітаміну Е (19мг/100г). Вона містить 12,7% насичених жирів, 53,8% мононенасичених жирів, 32,7% лінолевої кислоти і 0,8% омега-3 жирних кислот.Фісташкова олія використовується для додання аромату овочам, які готуються на пару



Олія з кісточок винограду 1л.; 500мл

Завдяки унікальному набору корисних речовин, масло виноградних кісточок активно бореться з підвищеним рівнем холестерину в крові, атеросклерозом, а також служить як відмінний протизапальний і бактерицидний засіб.
Застосування масла виноградних кісточок дуже корисно за його здатності гальмувати процес руйнування клітин, що протидіє старінню організму. Така здатність масла пов’язана з тим, що в його складі присутні потужні окислювачі, які і не дозволяють клітинам тканин працювати неправильно.Відомо, що масло виноградних кісточок набагато більш ефективно бореться з вільними радикалами, ніж той же вітамін С. А вітамін Е в його складі не тільки позитивно впливає на шкіру, але і здатний протистояти розвитку онкологічних захворювань і хвороб серцево-судинної системи.
Застосування масла виноградних кісточок дуже різнобічне. Зокрема, це унікальне масло часто використовують в кулінарії для приготування маринаду для м’яса і риби, заправки для салатів, випічки і навіть для смаження, оскільки не змінює своїх корисних властивостей і смакових якостей при підвищених температурах



Кукурудзяна олія 1л. ж/б

Кукурудзяна олія - жирне рослинне масло, яке використовують багатьма господинями. Кукурудзяна олія належить до найкращих сортів рослинної олії. Кукурудзяна олія містить безліч корисних для нашого здоров'я речовин. У своєму складі кукурудзяна олія має близько 85% ненасичених жирних кислот - олеїнової, лінолевої. Кукурудзяна олія також насичена жирними кислотами - стеариновою, пальмітиновою. Є в ній також вітаміни F, Е, B1, PP, провітамін А і лецитин. Кукурудзяна олія чудово підходить для смаження, тушкування і приготування різних страв у фритюрі. Дуже важливо відзначити, що при нагріванні вона не утворює канцерогенних речовин, не піниться і не пригорає. Тому для цих цілей краще використовувати кукурудзяну, а не соняшникову олію. Крім того, вона і витрачається економніше. Кукурудзяну олія часто використовують при приготуванні майонезу, різних соусів, тіста. Це масло володіє великою кількістю корисних властивостей, що робить його важливим інгредієнтом, який використовується при виробництві дитячого харчування та дієтичних продуктів. Потрібно сказати, що кукурудзяна олія є дієтичним продуктом, який легко засвоюється нашим організмом.


Олія арахісова 1л. ж/б 

Олія арахісу володіє відмінними смаковими якостями і високою харчовою цінністю, містить у своєму складі велику кількість легкозасвоюваних жирів, необхідних для людського організму незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів, а також ряд інших речовин, які сприятливо впливають на функціональний стан нервової, серцево-судинної, травної та імунної систем. В офіційній і народній медицині арахісова олія частіше знаходить застосування в якості засобу для профілактики і комплексного лікування захворювань нервової, серцево-судинної систем, захворювань крові, печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів. Рекомендується використовувати "Олію арахісову" в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело жирних кислот, вітамінів (А, Д, Е, В1, В2, РР, фолієва кислота), мікро- і макроелементів (залізо, кобальт, цинк, калій, магній, кальцій, йод, фосфор). Сприяє загальному зміцненню організму, зниженню рівня холестерину в крові, поліпшенню стану гепатобіларноі і нервової системи. Має виражені жовчогінні властивості.



Олія  VITOSAN 1л. ж/б 

Олія VITOSAN являє собою унікальне поєднання масел з насіння зернових і фруктів. Містить олію з соняшнику, кукурудзи, зародків пшениці та волоських горіхів, винограду, абрикоса і мигдаля. Вона має дуже ніжний смак - ідеальне рішення як для приготування салатів так і для приготування смажених страв. Багата жировими кислотами, доповнює щоденний раціон омега-3 і омега-6 кислотами







Олія з гарбузового насіння(дині) 250мл


Масло гарбузового насіння вважається дуже ефективним засобом для здоров'я шкіри.Воно володіє відмінними зволожуючими, поживними і поновлюючими властивостями, може допомогти вирішити набряклість і зморшки, зробити шкіру більш пружною і еластичною, а також уповільнити старіння шкіри завдяки високому вмісту антиоксидантів і вітаміну Е.Крім того, це масло може застосовуватися для позбавлення від таких недуг, як екзема, псоріаз, дерматит, діатез, герпес, сухість шкіри, обмороження і опіки, укуси комах, порізи чи інші фізичні ушкодження, свербіж, запалення, виразки, висипу і так далі.Масло гарбузового насіння для лікування проблем шкіри можна використовувати у вигляді компресів, або у вигляді прямої обробки вогнищ захворювання високоякісним натуральним продуктом.Крім того, це масло можна додавати в засоби по догляду за волоссям для поліпшення росту волосся та позбавлення від лупи природним шляхом.Нарешті, цей натуральний засіб знайшов своє застосування у сучасній стоматології.Наприклад, масло гарбузового насіння може застосовуватися на слизові оболонки для позбавлення від синдромів таких захворювань, як пародонтоз, запалення ясен, стоматиті та інших подібних проблемах.Деякі дослідження показали, що це масло може знизити ризик виникнення атеросклерозу і допомогти знизити рівень холестерину в крові. У кулінарії масло гарбузового насіння використовується для приготування м'ясних та бобових страв, для заправки салатів, хоча при термічній обробці корисні властивості олії втрачаються. Досить популярне застосування цієї олії в програмах зниження ваги в якості дієтичного продукту